Oko Nastasića haos - raskinut ugovor sa Bosancem, tandem trenira sa drugim timom!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 22:39

Oko Nastasića haos - raskinut ugovor sa Bosancem, tandem trenira sa drugim timom!

Šalke za koji nastupa reprezentativac Srbije očajan od početka sezone, nervoza postaje sve veća.

Šalke ni nakon osmog kola nema pobedu u Bundesligi, pa se klub iz Gelzenkirhena odlučio na neke radikalne korake.

Nakon odlaska direktora Mihaela Reškea, "rudari" su danas potvrdili da će 31. decembra biti raskinuta saradnja sa proslavljenim napadačem Vedadom Ibiševićem.

I ne samo to, dvojica prvotimaca Nabil Bentaleb i Amin Harit suspendovana su i poslata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugi tim sa kojim će trenirati do daljeg.

Harit je u porazu od Volfsburga bio zamenjen već krajem prvog poluvremena zbog čega je igrač pobesneo, pa se zakačio i sa trenerom Baumom u čemu je Harita podržao i kažnjeni Bentaleb.

Narednog vikenda Šalke čeka nezgodno gostovanje u Menhegladbahu, jedno od poslednjih mesta poželjnih za "vađenje"...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šalke raskida ugovor sa Ibiševićem

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020

Stupa na snagu 31. decembra..Puklo je u Šalkeu, a možda je to najbolja moguća vest za ovaj klub. Poraz od Volfzburga izazvao je lomove na svim nivoima, a uprava kluba je počela da naplaćuje cehove...Suspendovani su do daljeg Amin Harit i Nabil Bentaleb zbog sukoba sa trenerom Baumom, a večeras...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.