Vedad Ibišević (©Reuters)
Vedad Ibišević (©Reuters)

Šalke raskida ugovor sa Ibiševićem

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.11.20. | 21:32

Stupa na snagu 31. decembra

Puklo je u Šalkeu, a možda je to najbolja moguća vest za ovaj klub. Poraz od Volfzburga izazvao je lomove na svim nivoima, a uprava kluba je počela da naplaćuje cehove.

Suspendovani su do daljeg Amin Harit i Nabil Bentaleb zbog sukoba sa trenerom Baumom, a večeras je stigla i potvrda iz kluba da će Šalke raskinuti ugovor sa Vedadom Ibiševićem.

Izabrane vesti

Bosanski napadač, bundesligaški veteran, tako je bio u klinču u svlačionici, sa Naldom, pa će zbog toga na kraju godine morati da spakuje kofere. Dogovoreno je da 31. decembra dve strane prekinu saradnju.

Obe strane, Vedad i mi, imali smo drugačiju zamisao kako će izgledati naša saradnja. Zato je, po nama, bolje da prekinemo saradnju i prijateljski se raziđemo. Znam Vedada dugo vremena, kao igrača i čoveka, ali nažalost, stvari ne idu onako kako smo mislili i kako smo obećali jedni drugima kada smo potpisivali ugovor“, objasnio je Johen Šnajder, sportski direktor Šalkea.

Neće taj raskid mnogo koštati Rudare, jer je Ibišević letos potpisao ugovor na godinu dana, sa platom od samo 100.000 evra za tih godinu dana.


tagovi

BundesligaVedad IbiševićŠalke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara