Oglasio se i sudija Đokić - Ovo je njegova poruka! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i sudija Đokić - Ovo je njegova poruka! (video)

Dodatni pomoćni sudija koji je Danilu Grujiću signalizirao da prizna gol Ričmonda Boaćija našao se na udaru SMS huligana u prethodna dva dana. Evo šta poručuje Nenad Đokić.

Više od 48 sati prošlo je od trenutka kada je sudija iz Niša Danilo Grujić označio kraj 158. "večitog" derbija, ali se bura oko utakmice odigrane u Humskoj i dalje ne stišava.

Umesto da se priča o fudbalskim aspektima igre i činjenici da na stadionu konačno nije bilo nikakvih incidenata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvi plan je dospela situacija iz 72. minuta kada je na signal Nenada Đokića glavni arbitar Danilo Grujić pokazao na centar.

Nakon utakmice počeo je pakao za sudiju Nenada Đokića koji je za manje od tri dana dobio više od 1.000 uvredljivih i pretećih poruka punih vulgarnosti. Užičanin je zbog toga morao da promeni broj, a u izjavi "Žurnalu" oglasio se prvi put nakom 158. "večitog" derbija.

"Ni sam ne mogu da izbrojim koliko sam dobio uvredljivih i pretećih poruka. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga nisam se obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti", rekao je Nenad Đokić.

Arbitar koji je u rodnom mestu poznat po nadimku Čkalja bio je smešten pored gola Vladimira Stojkovića u momentu kada je Ričmond Boaći šutirao, a nakon što je golman crno-belih intervenisao, odlučio je da pozove Danila Grujića i iznese svoj stav koji je značio da će Zvezdi biti priznat gol.

Sve ostalo je već dobro poznato i nema dileme da će se o ovome i dalje pričati u domaćoj fudbalskoj javnosti.



Stojković: "Izvinjavam se svakom Srbinu, sramota me je šta sam izjavio" https://t.co/h7xNWioGPn

— Sportske.net (@sportske) 25. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMS pretnje sudiji koji je priznao gol u derbiju: Čuvaj se! Vadićemo te iz Dunava! Đokić: Ako mi naude, ima ko da me osveti

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2018

Fudbal u drugom planu. Nažalost. I ne prvi put. Umesto da se posle 158. večitog derbija priča o igri – a Partizan je, primera radi, pružio izuzetnu – u centru pažnje je fantomski gol Ričmonda Boaćija, za koji niko nema čvrste dokaze da je postignut, kao što ih nema i da nije postignut. Bilo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.