Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 11:42

Oglasio se Rumun: Zvezda me jako zanima, igra Ligu šampiona

„Još nisam razgovarao sa agentom“, dodao je Kretu

Sve je počelo od pisanja rumunskih medija o tome kako je Crvena zvezda jako zainteresovana za dovođenje veziste slovenačkog Maribora Aleksandrua Kretua. I da je čak spremna da mu ponudi godišnju zaradu od 400.000 evra.

Potom su se nakačile i kolege iz Slovenije, mada sa Marakane tvrde da im iskusni rumunski vezista nije u polju interesovanja. Kako bilo, priča se zaoktrljala.

Za medije u domovini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oglasio se i iskusni vezista koji je pre Maribora nosio dres Olimpije.

„Trenutno su to spekulacije. Ne znam ništa o tome. Nisam razgovarao sa agentom o potencijalno novoj sredini. Vest o Crvenoj zvezdi je stigla juče, ja sam bio koncentrisan na meč Maribora“, poručio je Kretu za digisport.

Pored Crvene zvezde pominjalo se da bi Kretu, srpskoj javnosti poznat i kao potencijalno pojačanje Partizana 2018. godine, mogao da nastavi karijeru u Rusiji.

„Naravno da mi me zanimala ponuda Crvene zvezde. To je veliki klub, igraju u Ligi šampiona“.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bio interesantan Partizanu, sada bi u Zvezdu: "Veliki je to klub, igra Ligu šampiona!"

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020

Iskusni fudbaler na meti "crveno-belih"...Rumunski fudbaler Aleksandru Kretu oglasio se povodom spekulacija da bi mogao da pojača Crvenu zvezdu...Igrač Maribora kazao je za rumunski Digisport da ne zna za interesovanje "crveno-belih", ali da bi ga takva ponuda itekako zanimala....."Trenutno su to spekulacije,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.