Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 17:40

Oglasio se Panatinaikos oko Milojevića: Njegov dolazak je naučna fantastika

Laslo Bolonji odlazi...

Od kada je napustio kormilo Al Ahlija iz Džede svakodnevno traju spekulacije o budućem klubu najuspešnijeg Zvezdinog trenera u ovom veku Vladana Milojevića. Prvo se kao moguća destinacija pominjao AEK, a prethodnih dana se pisalo o želji Panatinaikosa da na klupi naredne sezone vidi pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pojedini grčki mediji su išli toliko daleko i pisali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je uprava Zelenih uspostavila prvi kontakt sa Vladanom Milojevićem i da je Srbin realna opcija da zameni Lasla Bolonjija. Iskusni mađarski stručnjak sigurno će napustiti Atinu na kraju sezone, pošto je iza Panatinaikosa još jedna razočaravajuća godina.

Međutim, iz Panatinaikosa tvrde da od dolaska Vladana Milojevića nema ništa.

“Postoje informacije koje govore da je Vladan Milojević kandidat za trenera Panatinaikosa, i da su kontakti sa njim uspostavljeni. Njegov dolazak u redove našeg kluba trenutno je u domenu naučne fantastike”, rekli su iz Panatinaikosa za grčku Gazetu.

Zanimljivo je da je sredinom devedesetih Vladan Milojević dve sezone nosio dres Panatinaikosa, i bio jedan od retkih Srba koji su dobili šansu u tom klubu. Odličan je poznavalac grčkog fudbala, kao šef stručnog štaba Panioniosa ostvario je istorijski rezultat i taj klub izveo u Evropu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.