Oglasio se FSS – sa Pumom na EURO, posle toga novi sponzor

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 17:08

Oglasio se FSS – sa Pumom na EURO, posle toga novi sponzor

Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, oglasio se povodom navoda o prekidu saradnje našeg nacionalnog tima i proizvođača sportske opreme Puma.

Ranije tokom dana je portparol Pume, u pisanom saopštenju za medije, objavio okončanje saradnje sa fudbalskim savezima Izraela i Srbije.

Tu informaciju je potvrdio i Šurbatović, koji je istakao da će "orlovi" u opremi tog proizvođača igrati u Nemačkoj na Evropksom prvenstvu naredne godine.

"Uobičajeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da se prekid saradnje objavi na vreme. Ugovor istiće 31.12.2024, mi smo ga skratili za dve godine. Želimo bolje uslove. Oprema za EP je odavno dizajnirana i odobrena. Igraćemo na EP u novim Puminim dresovima. U aprilu će biti promovisani, navijači će biti zadovoljni. Ne smem da otkrivam, ali poslušali smo glas naroda", rekao je Šurbatović i dodao da su u toku pregovori sa potencijalnim proizvođačima dresova:

"Već pregovaramo sa nekoliko najrenomiranijih i najvećih proizvođača sportske opreme. Imaćemo novog tehničkog partnera od 1.1.2025. za novi ciklus kvalifikacija za SP u Americi."

Podsetimo, Puma sa FS Srbije sarađuje od 2018. godine, kada je potpisan ugovor do kraja 2023. godine, Pre toga, naša nacionalna selekcija je imala saradnju sa kompanijom Umbro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS POSLUŠAO NAROD: Otkriven razlog prekida saradnje sa Pumom!

Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2023

Nadamo se dosta boljem izgledu dresova Fudbalski savez Srbije odlučio je da skrati ugovor sa trenutnim tehničkim sponzorom, kompanijom Puma, koji je prvobitno trebalo da traje do kraja 2026. godine. Informaciju o prekidu saradnje prvo je objavila nemačka sportska kompanija na svom zvaničnom sajtu....

Nastavak na HotSport.rs...

Generalni sekretar FSS najavio: Na Evropskom prvenstvu u dresovima Pume, pa prekid saradnje

Izvor: Danas, 12.Dec.2023

Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, oglasio se povodom navoda o prekidu saradnje našeg nacionalnog tima i proizvođača sportske opreme Puma.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.