Odluka o povratku Boatenga u Bajern do kraja nedelje

Izvor: B92, 02.Okt.2023, 23:44

Odluka o povratku Boatenga u Bajern do kraja nedelje

Sportski direktor fudbalskog kluba Bajern Kristof Frojnd izjavio je da će klub do kraja nedelje doneti odluku da li će angažovati Žeroma Boatenga.

Boateng (35) je trenutno bez angažmana, pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Olimpikom iz Liona. On trenutno trenira sa fudbalerima Bajerna.

"Boateng ce trenirati sa nama u naredna 2-3 dana, a onda cemo razgovarati sa njim i doneti konačnu odluku. Mi smo u posebnoj situaciji, imali smo tri povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrambenih igrača za nedelju dana. Moramo da angažujemo nove igrače do zimske pauze", rekao je Frojnd.

Boateng je od 2011. do 2021. igrao za Bajern. On je za klub iz Minhena odigrao 360 utakmica i postigao je 10 golova. Sa Bajernom je osvojio 22 trofeja.

Boateng je za reprezentaciju Nemačke od 2009. do 2018. godine nastupio na 76 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.