Izvor: RTS, 17.Okt.2021, 12:53

Odložen meč Radnički Niš – Radnički 1923

Meč 13. kola Superlige Srbije između fudbalera Radničkog iz Niša i Radničkog 1923 odložen je zbog bolesti većeg broja igrača gostujućeg kluba.
Kako se navodi na sajtu takmičenja, odlukom Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije odložen je meč koji je trebalo da bude odigran u ponedeljak od 15 sati u Nišu.
Odloženi susret biće odigran u prvom slobodnom terminu, koji će biti naknadno saopšten.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERLIGA IZDALA SAOPŠTENJE: Odlaže se još jedan meč u domaćem prvenstvu zbog bolesti igrača!

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2021

Nije poznatno kada ćemo gledati ovaj duel. Fudbaleri Radničkog iz Niša trebali su da u okviru 13. kola Superlige Srbije ugoste Radnički 1923 iz Kragujevca, ali je susret odložen. Kako je navedeno u saopštenju lige, gosti su u podređenom položaju jer im je nekoliko igrača van sastava zbog bolesti....

Nastavak na HotSport.rs...

Meč između niškog i kragujevačkog Radničkog odložen zbog bolesti igrača

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2021

Utakmica 13. kola Linglong Superlige između Radničkog iz Niša i Radničkog iz Kragujevca koja je bila zakazana za ponedeljak od 15 sati odložena je zbog bolesti igrača kragujevačkog tima. Novi termin utakmice biće naknadano određen.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.