Odložen meč Radnički Niš - Radnički 1923

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2021, 12:44

Odložen meč Radnički Niš - Radnički 1923

Meč 13. kola Superlige Srbije između fudbalera Radničkog iz Niša i Radničkog 1923 odložen je zbog bolesti većeg broja igrača gostujućeg kluba.

Kako se navodi na sajtu takmičenja, odlukom Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije odložen je meč koji je trebalo da bude odigran sutra od 15 sati u Nišu.

Odloženi susret biće odigran u prvom slobodnom terminu, koji će biti naknadno saopšten.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložen duel dva Radnička u Nišu

Izvor: B92, 17.Okt.2021

Meč 13. kola Superlige Srbije između fudbalera Radničkog iz Niša i Radničkog 1923 odložen je...Razlog tome je bolest većeg broja igrača ekipe iz Kragujevca...Kako se navodi na sajtu takmičenja, odlukom Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije odložen je meč koji je trebalo da bude odigran...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.