Odložen meč Makabi - Budućnost zbog zatvorenog aerodroma u Podgorici

Izvor: Blic, 11.Feb.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen meč Makabi - Budućnost zbog zatvorenog aerodroma u Podgorici

Meč 20. kola regionalne ABA lige između Makabija i Budućnosti koja je trebalo da se odigra u subotu od 18 časova u Tel Avivu je otkazan jer je Podgoričanima otkazan let.

Crnogorski šampion je za Tel Aviv trebalo da se uputi iz Austrije, no njihov let iz Podgorice za Beč je otkazan jer je zbog nevremena zatvoren podgorički aerodrom, pa otuda i košarkaši Budućnosti nisu mogli da da u 15 časova krenu ka svojoj prvoj stanici, prenose "Vijesti"

Četiri sata su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrači Budućnosti čekali na aerodromu, u među vremenu su se odvijali i pregovori dve uprave, koje su se saglasile da se duel otkaže.

Naknadno će biti odlučeno kada će meč Makabi - Budućnost biti odigran.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.