Izvor: RTS, 16.Apr.2021, 06:40

Odlični Bogdanović nije uspeo da zaustavi Milvoki

Iako je Bogdan Bogdanović nastavio seriju sjajnih igara i bio najefikasniji igrač na meču, košarkaši Atlante su pretrpeli novi poraz od Milvokija sa 109:120 na svom trerenu.
Bogdanović je meč završio sa 28 postignutih poena uz šest skokova i sedam asistencija, a ubacio je čak šest trojki, ali nije imao dobru podršku od ostatka tima pa su pretrpeli sedmi uzastopni poraz u duelima sa Milvokijem.

Nekadašnjeg asa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana pratili su Solomon Hila koji je imao 18 poena iz šest trojki od osam pokušaja Klint Kapela je uz 16 poena imao i 16 uhvaćenih lopti. Tre Jang je meč završio sa 15 postignutih poena što je za njega skroman učinak.
Na drugoj strani u pobedničkom timu Milvokija ni Janis Adetokunbo nije imao uobičajenu ulogu ali je u timu čak sedam igrača imalo dvocifren šuterski učinak.
Predvodili su ih Holidej sa 23 postignuta poena i Lopez koji je imao dvostruki dvocifren učinak sa 19 poena uz 12 skokova. Adetokunbo je meč završio sa 15 poena uz 5 skokova i 2 asistenvije.
Gosti su timskom igrom od početka do kraja meča imali i kontrolisali prednost. Posebno dobro odigrali su završnice druge i treće četvrtine, , pa nije bilo dileme o pobedniku.
Milvoki je trenutno na trećem mestu sa tri pobede manje od lidera Istočne konferencije Filadelfije, a Atlanta je četvrta.
Na gostujućim terenima pobede su slavili Golden Stejt nad Klivlendom sa 119:101 i Boston nad LA Lejkersima sa 121:113, a Finiks je na svom terenu nadigrao Sakramento sa 122:114.
Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:
Atlanta - Milvoki 109:120
Klivlend - Golden Stejt 101:119
LA Lejkers - Boston 113:121
Finiks - Sakramento 122:114

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavlja Bostona i Golden stejta na gostovanjima, Kari nastavio sjajnu seriju

Izvor: RTS, 16.Apr.2021

Košarkaši Bostona nadigrali su LA Lejkerse sa 121:113, a Golden Stejt bio ubedljiv nad Klivlendom sa 119:101 uz još jednu odličnu partiju Stefa Karija koji je meč završio kao najefikasniji igrač. . Iako Stefu Kariju sinoć nije najbolje išao šut za tri poena, jer...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.