Читај ми!

Slavlja Bostona i Golden stejta na gostovanjima, Kari nastavio sjajnu seriju

Košarkaši Bostona nadigrali su LA Lejkerse sa 121:113, a Golden Stejt bio ubedljiv nad Klivlendom sa 119:101 uz još jednu odličnu partiju Stefa Karija koji je meč završio kao najefikasniji igrač.

Iako Stefu Kariju sinoć nije najbolje išao šut za tri poena, jer je promašio čak devet pokušaja, odlično je predvodio svoj tim i uspeo meč da završi sa 33 postignuta poena uz 4 skoka i 5 asistencija.

Kari je tako došao do dvetog meča u nizu na kome je imao više od 30 pogodaka, a odlično su ga pratili Vigins sa 23 i Huan Toskano-Anderson sa 20 posrignutih poena.

Na drugoj strani Kolin Sekston je bio Najefikasniji u poraženom timu sa 30 poena, a Darijus Garland je dodao 20 poena no to nije bilo dovoljno da se "Ratnici" zaustave.

Klivlend je dobro ušao u meč i čak poveo u prvoj četvrtini ali je onda Kari poveo tim u pobedonosni pohod i potom nije bilo neizvesnosti o pobedniku, pa je Golden stejt došao do 11. uzastopne pobede u međusobnim duelima.

Na gostovanju je slavio i Boston nadigravši Lejkerse sa 121:113, a predbodio ih je Džejlen Braun kome su nedostajala samo dva poena za rekord karijere.

Braun je meč završio sa čak 40 postignutih poena uz devet skokova i tri asistencije.

Uz njega najefikasniji su bili Smart i Pričard sa po 15 postignutih poena.

Na gostovanju je slavio i Milvoki nad Atlantom sa 129:109 iako je Bogdan Bogdanović odigrao još jedan odličan meč i bio najefikasniji igrač sa 28 postignutih poena uz šest skokova i sedam asistencija.

Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:

Atlanta - Milvoki 109:120
Klivlend - Golden Stejt 101:119
LA Lejkers - Boston 113:121
Finiks - Sakramento 122:114

среда, 01. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво