Odličja za Mikeca, Zlatića i Mirosavljeva

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličja za Mikeca, Zlatića i Mirosavljeva

Svi srpski strelci koji su u subotu izašli na vatrenu liniju na Velikoj nagradi Kuvajta okitili su se medaljama. Sve tri boje.
Andrija Zlatić je pobedio vazdušnim pištoljem, sa krugom više od drugoplasiranog Damira Mikeca. Bronzu je osvojio Nemanja Mirosavljev, gađajući malokalibarskom puškom iz trostava. Tako je broj odličja naših asova na ovom takmičenju porastao na deset.
Zlatić i Mikec su napravili rotaciju u odnosu na prvi dan takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kada je MK pištoljem pobedio Mikec, a Zlatić bio drugi. Većim delom drugog meča Zlatić je vodio, trijumfovao sa 581 krugom. Mikec je pogodio 580, kao i trećeplasirani Oleg Engačev, Rus u dresu Kuvajta, ali sa više unutrašnjih centara.
Nemanja Mirosavljev je u svom trećem startu na Velikoj nagradi Kuvajta, najzad došao do medalje. Prethodno su mu odličja zamalo izmicala kada je gađao vazdušnom puškom i MK puškom iz ležećeg stava.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.