Odlazi Dijego Košta?

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazi Dijego Košta?

Izgleda da je ovo, u najboljem slučaju poslednja godina za Brazilca u Evropi...

Dijego Košta će napustiti Atletiko Madrid.

Kako pišu španski mediji, iskusni Brazilac želi da napravi najveći ugovor u karijeri i pristaće da napusti Evropu.

On igra kod Dijega Simeona, iako je klub želeo da ga proda još letos, pogotovo nakon suspenzije i isključenja protiv Barselone.

Košta je pominjan i kao pojačanje Evertona koji je tražio napadača, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on ne želi da se vraća u Englesku.

Ove sezone ne postiže golove, u stvari od kada se vratio u Madrid kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba (pre nego što je stigao Žoao Feliks), Brazilac nije ponovio partije iz prvog mandata među "Jorgandžijama".

Sa druge strane, Simeone smatra da je pitanje vremena kada će proraditi, Košta je dao gol u vanrednom kolu na Balearima, razbio je maler, od kada se vratio dao je svega pet golova u ligi.

Ostaće verovatno do proleća, njegov plan je odlazak u Kinu, gde bi mogao da uzme veliki novac, a imao je i ponude iz Katara gde još nije završen prelazni rok.

U subotu na "Vanda Metropolitano" predvodiće napad, Morata je isključen protiv Majorke i neće igrati protiv bivšeg kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.