Hrvat prelomio, sigurno odlazi iz Barselone!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat prelomio, sigurno odlazi iz Barselone!

Dva kluba u igri, u januaru siguran rastanak.

Kako sada stvari stoje, Ivan Rakitić će sigurno napustiti Barselonu.

Naime, Hrvat je svestan da će dobijati malo priliku da igra, Valverde mu je to već saopštio, letos je želeo u Juve, ali je bilo malo vremena da se transfer ostvari, a Barsa nije želela Emre Džana.

Sada je situacija drugačija, biće više vremena u januaru, ali PSŽ je favorit da kupi Hrvata, jer za razliku od Juventusa mogu da mu garantuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << visoka primanja, oko 8 miliona evra po sezoni.

Rakitić je u Barseloni od 2014. osvojio je 13 trofeja, bio prvak Evrope i sveta, a sa Hrvatskom je stigao do finala Mundijala prošle godine u Rusiji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odlazi Dijego Košta?

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 09:33

Izgleda da je ovo, u najboljem slučaju poslednja godina za Brazilca u Evropi....Dijego Košta će napustiti Atletiko Madrid...Kako pišu španski mediji, iskusni Brazilac želi da napravi najveći ugovor u karijeri i pristaće da napusti Evropu...On igra kod Dijega Simeona, iako je klub želeo da ga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.