Odgovor Totiju: Igrači i navijači Lacija plasman u finale proslavili selfijem (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor Totiju: Igrači i navijači Lacija plasman u finale proslavili selfijem (VIDEO)

Felipe Anderson i Maurisio oduševljeni dočekom u trening centru

Ako je korišćenje štapa za selfije, popularnog selfi stika, ikada opravdano onda je to kada vas 3.000 navijača dočeka u trening centru u dva ujutru bakljadom i pesmama. Tako da opraštamo igračima Lacija Felipeu Andersonu i Maruisiju što su video-klipom proslavili plasman u finale Kupa Italije, jer je snimak impresivan.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Šta vam se više sviđa, snimak Laciovih igrača ili selfi Frančeska Totija sa prethodnog derbija rimskih rivala?

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ODGOVORILI LJUTOM RIVALU: Toti, kako ti se sviđa selfi fudbalera Lacija? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2015

Frančesko Toti je u poslednjem derbiju glavnog grada Italije protiv Lacija svoj drugi gol proslavio slikanjem selfija sa navijačima Rome, a igrači nebesko plavih jedva su dočekali priliku da uzvrate popularnom ‘princu Rima’.. . To su i učinili. Pobedom nad Napolijem u polufinalu Kupa Italije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.