Izvor: RTS, 25.Sep.2022, 08:08

Odbojkašice protiv Kanade počinju takmičenje na Svetskom prvenstvu

Odbojkašice Srbije počinju večeras u 20.00 časova takmičenje na Svetskom prvenstvu, a prvi rival u holandskom Arnemu biće im Kanada.
Reprezentativke Srbije se na Svetskom prvenstvu nalaze u grupi C, gde će se takmičiti sa nacionalnim selekcijama Kanade, Bugarske, Nemačke, Kazahstana i Sjedinjenih Američkih Država.

Protivnik Srbije u drugom kolu biće Bugarska, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 26. septembra u 16.00, takođe u Arnemu, a zatim sledi selidba u Poljsku, gde će srpske odbojkašice u Lođu igrati protiv Nemačke 29. septembra (16.00), Kazahstana 30. septembra (13.00) i SAD 1. oktobra (19.00). 
Po četiri prvoplasirane ekipe iz svake od četiri grupe izboriće plasman u drugu fazu turnira u kojoj će selekcije biti smeštene u dve grupe od po osam timova.
Kasnije, osam najboljih reprezentacija iz novoformiranih grupa igraju četvrfinalne utakmice.
Polufinala su zakazana za 12. i 13. oktobar, a meč za treće mesto i finale igraće se 15. oktobra u holandskom Apeldornu.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije ubedljive protiv Kanade na startu SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2022

Odbojkašice Srbije nadigrale su Kanadu sa 3:0 po setovima 25:23, 25:16, 25:19 u meč prvog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu. Naredni rival naše selekcije je Bugarska, duel je na programu u ponedeljak od 15.30...Pre ovog susreta naše su važile za favorita a to su i dokazale na terenu. Kanađanke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.