Odbojkašice nadigrale Kamerun

Izvor: RTS, 23.Sep.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice nadigrale Kamerun

Podmlađena ženska seniorska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala selekciju Kameruna sa 3:0 (25:22, 25:14,25:17 ) u utakmici 7. kola Svetskog kupa. Naše odbojkašice su trenutno sa 12 osvojenih poena pete na tabeli sa četiri pobede i tri poraza.
Odbojkašive Srbije su sigurno ušle u meč i već na samom startu utakmice preuzele inicijativu, a protivnice su samo u finišu prvoh seta uspele delimično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da im pruže ravnopravan otpor.

Posle osvojenog prvog seta naše odbojkašice su u istom ritnu nastavile do samog kraja i ubedljive pobede u ovom meču.
U našem timu je bila i najefikasnija igračica meča Katarina Lazović sa 19 poena, a odlično su je pratile Bojana Milenković sa 11, Mina Popović sa 9 i Ana Bjelica sa osam poena.
U timu Kamerunki najefikasnija je bila Moma Basoko sa 15 poena. 
Posle sedam utakmica selekcija Srbije sa četiri pobede i tri poraza je trenutno sa 12 osvojenih poena pete na tabeli.
Naredni suparnik naših odbojkašica je selekcija Južne Koreje sa kojom će odmeriti snage u utorak od 4.00 po našem vremenu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SRPKINJE DEKLASIRALE KAMERUN: Odbojkašice Srbije lagano stigle do 4. trijumfa na Svetskom kupu u Japanu

Izvor: Kurir, 23.Sep.2019

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je četvrtu pobedu na Svetskom kupu u Japanu, pošto je bolja bila od selekcije Kameruna sa 3:0 (25:22, 25:14, 25:17). 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.