Odbojkašice bez preokreta, poraz u taj-brejku

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice bez preokreta, poraz u taj-brejku

Srpske odbojkašice poražene su od Holandije u pet setova u poslednjem kolu grupne faze na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Izabranice Zorana Terzića su izgubile sa 3:2, po setovima 25:22, 25:20, 22:25, 18:25, 15:8, posle jednog sata i 47 minuta igre.

Reprezentaciji Srbije je to bio drugi poraz u grupi, ali je još ranije obezbedila plasman u četvrtfinale, samo će od raspleta ostalih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zavisiti njena pozicija u grupi.

Selekcije Srbije i Holandije su odigrale zanimljiv meč u kojem je na obe strane bilo uspona i padova. Posle dva seta, činilo se da su Holanđanke veoma blizu trijumfa, ali su srpske odbojkašice uzvratile i uvele meč u taj-brejk. Međutim, u odlučujućem setu, reprezentacija Holandije je konstantno bila u prednosti i nije dozvolila potpun preokret.

Najbolje u timu Srbije bile su Tijana Bošković i Jovana Brakočević sa po 12 poena, dok je Stefana Veljković dodala osam.

Kod Holanđanki, Judit Pitersen i Loneke Sletjes su imale po 16.

Reprezentacija Srbije sada drži treće mesto na tabeli sa deset bodova, po jednim manje od Sjedinjenih Država i Holandije, a tri više od Kine. U toku dana sa staju se još Italija i Portoriko, za beg sa začelja, odnosno Sjedinjene Države i Kina.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.