Odbojkaši bezbedni u Istanbulu

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2016, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši bezbedni u Istanbulu

Grbić sa igračima doputovao u Istanbul i tu će prenoćiti. Tek sutra bi trebalo da krenu put Teherana NAŠI najbolji odbojkaši bezbedni su u Istanbulu, saopštio je OSS. „Orlovi“ su večeras u 22.05 sleteli na aerodrom Ataturk, ali nisu napustili avion kojim su doputovali iz Beograda, jer su čekali rasplet situacije posle terorističkog napada u kojem je poginulo dosta ljudi. Prema poslednjim informacijama dobijenim od tim menadžera Lasla Lukača reprezentativcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je saopšteno da su otkazani svi letovi iz Istanbula, pa će morati tu i da prenoće.- Kompletna reprezentacija je u avionu. Moramo da ostanemo ovde dok se situacija ne reši. Ne znamo kada ćemo ćemo nastaviti za Teheran. Kada smo trebali da izađemo iz aviona kapetan nas je vratio. Tada smo saznali šta se dešava i praatimo situaciju. Najvažnije je da su svi članovi ekspedicije dobro i u dobrom raspoloženju. Došao je službenik naše ambasade i rekao da ćemo informacije dobiti od njega – rekao je za RTS Lukač. Izabranici Nikole Grbića trebalo bi sutra da krenu put Teherana, gde će od petka do nedelje da igraju na turniru trećeg vikenda Svetske lige sa Iranom, Italijom i Argentinom. Naši, koji su jedina neporažena ekipa u Svetskoj ligi, trebalo je sinoć da krenu u Istanbul, ali je taj let otkazan zbog nevremena.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Portparol saveza: Odbojkaši bezbedni, sve su podneli

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016

Odbojkaši reprezentacije Srbije, koji su sleteli na aerodrom Ataturk neposredno posle terorističkog napada, bezbedni su i odmaraju se u hotelu dok čekaju dalje informacije o nastavku puta ka Teheranu, rekao je za N1 portparol Odbojkaškog saveza Novica Sarić...Kako je naveo Sarić, odbojkaši su...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.