Odbojkaši bezbedni u Istanbulu

S.K.

28. 06. 2016. u 22:46

Grbić sa igračima doputovao u Istanbul i tu će prenoćiti. Tek sutra bi trebalo da krenu put Teherana

Одбојкаши безбедни у Истанбулу

Nikola Grbić sa igračima Foto: Arhiva VN

NAŠI najbolji odbojkaši bezbedni su u Istanbulu, saopštio je OSS.

„Orlovi“ su večeras u 22.05 sleteli na aerodrom Ataturk, ali nisu napustili avion kojim su doputovali iz Beograda, jer su čekali rasplet situacije posle terorističkog napada u kojem je poginulo dosta ljudi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od tim menadžera Lasla Lukača reprezentativcima je saopšteno da su otkazani svi letovi iz Istanbula, pa će morati tu i da prenoće.

- Kompletna reprezentacija je u avionu. Moramo da ostanemo ovde dok se situacija ne reši. Ne znamo kada ćemo ćemo nastaviti za Teheran. Kada smo trebali da izađemo iz aviona kapetan nas je vratio. Tada smo saznali šta se dešava i praatimo situaciju. Najvažnije je da su svi članovi ekspedicije dobro i u dobrom raspoloženju. Došao je službenik naše ambasade i rekao da ćemo informacije dobiti od njega – rekao je za RTS Lukač.

Izabranici Nikole Grbića trebalo bi sutra da krenu put Teherana, gde će od petka do nedelje da igraju na turniru trećeg vikenda Svetske lige sa Iranom, Italijom i Argentinom.

Naši, koji su jedina neporažena ekipa u Svetskoj ligi, trebalo je sinoć da krenu u Istanbul, ali je taj let otkazan zbog nevremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije