Odbojkaši Zvezde bez šansi protiv Poljaka

Izvor: Press, 30.Okt.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Zvezde bez šansi protiv Poljaka

Odbojkaši Crvene zvezde doživeli su i drugi poraz u ovogodišnjoj Ligi šampiona pošto su večeras u Beogradu nadigrai od poljskog Keđeržina rezultatom 3:0 (25:18, 25:15, 25:19), u drugom kolu Grupe C.

Iako su tokom celog meča u punoj hali "Šumice", igrači Zvezde imali veliku podršku svojih navijača, to nije pomoglo "crveno-belima", koji u tri seta nisu uspeli da pruže dostojan otpor >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << raspoloženim Poljacima.

"Crveno-beli" su tako doživeli i drugi poraz u Ligi šampiona, pošto su u prvom kolu izgubili od italijanskog Trentina, takođe sa 3:0, dok je Keđeržin zabeležio drugu pobedu.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Dušan Petković sa 12 poena, dok su po osam postigli Lazar Koprivica i Nemanja Jakovljević. Keđeržin je predvodio Antonin Ruzije sa 17 poena, a sledio ga je Mihal Rućak sa devet.

U drugoj utakmici drugog kola Grupe C francuski Tur će u četvrtak dočekati Trentino.

Zvezda će u trećem kolu dočekati Tur u utorak, 13. novembra, od 20.00, takođe u hali Šumice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.