Odbojkaši Vojvodine u borbi za Ligu šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2020, 01:10

Odbojkaši Vojvodine u borbi za Ligu šampiona

Vojvodina NS seme iz Novog Sada, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020. igraće na turniru F grupe I runde kvalifikacija za CEV Ligu šampiona 2021. u Trentu, u Italiji.

Novosađani će prvi meč u Areni Trento odigrati u sredu, 30. septembra od 20.30 časova protiv Polonije iz Londona, a drugi u četvrtak, 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oktobra od 20.30 časova, a protivnik će biti Trentino Itas, za koji igraju Srećko Lisinac i Marko Podraščanin.

Pobednik će izboriti plasman u II rundu kvalifikacija za Ligu šampiona 2021, a preostale dve ekipe će takmičenje nastaviti u Kupu CEV 2021.

Oba meča moći ćete pratiti u direktnom prenosu na prvom programu Radio-televizije vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trento prejak za Vošu - Novosađani evropsku jesen nastavljaju u Kupu CEV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2020

Odbojkaši Vojvodine NS seme pružili snažan otpor favorizovanom Trentinu u drugoj utakmici kvalifikacionog turnira u Italiji, posebno u prva dva seta u kojima su imali i šansu za nešto više. Ipak, domaćin je slavio 3:0, dok su Novosađani zauzeli drugo mesto u grupi F prve runde i tako obezbedili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Odbojkaši Vojvodine u šesnaestini finala Kupa CEV

Izvor: B92, 01.Okt.2020

Vojvodina NS seme iz Novog Sada, prvak Srbije, nastaviće takmičenje u Evropi u šesnaestini finala Kupa CEV...Novosađani su zauzeli drugo mesto na turniru F grupe I runde kvalifikacija za CEV Ligušampiona 2021. u italijanskom Trentu...Trentino Itas, za koji igraju Srećko Lisinac i Marko Podraščanin,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.