Od ponedeljaka karte za Kup Radivoja Koraća

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljaka karte za Kup Radivoja Koraća

U ponedeljak u 10 časova, na svim prodajnim mestima Eventima u Beogradu i regionu, počeće prodaja ulaznica za Kup Radivoja Koraća.
Na dan prve utakmice (četvrtak 6. februar), kao i narednih dana turnira, karte će se prodavati na blagajni hale Pionir od 10 sati.
Za četvrtfinale jedna karta važi za jedan dan (dve utakmice). Za utakmice polufinala jedna karta važi za jednu utakmicu. Posle prve polufinalne utakmice hala Pionir se prazni i ulazak na sledeću utakmicu je sa kartom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za drugu utakmicu. Karte su zaštićene, a ulaz će biti kontrolisan pomoću čitača karte.
Ulaznice za četvrtfinale se prodaju po ceni od 200 do 800 dinara, za polufinale od 300 do 1.000 dinara, a za finale od 500 do 1.500 dinara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.