Očajni MZT vodio na poluvremenu, a onda zaleđen na MINUS 41!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajni MZT vodio na poluvremenu, a onda ''zaleđen'' na ''MINUS 41''!

Neverovatno loše izdanje Skopljanaca, pogotovo u drugom poluvremenu meča sa Olimpijom.

U prvoj večerašnjoj utakmici 19. kola ABA lige, Olimpija je kao gost savladala MZT u Skoplju rezultatom 96:55.

Poslednjeplasirani tim lige je, očigledno, digao ruke od regionalnog takmičenja i jedva čeka da se završe još tri utakmice koliko im je ostalo do kraja ligaškog dela sezone.

Ono što je kuriozitet ovog meča je podatak da je MZT vodio na poluvremenu sa 39:37, a da je Olimpija  drugo poluvreme dobila sa neverovatnih 59:16!?

Ovo je MZT-u 16. poraz u 19 odigranih mečeva, a Olimpija sada ima skor 7-12.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stidela se i dvorana zbog "igre" MZT-a!

Izvor: Mondo, 03.Feb.2018

Makedonci su se "sa stilom" oprostili od ABA lige. Nakon vođstva na poluvremenu, u nastavku su napravili minus od 43 poena razlike!..Košarkaši MZT Skoplja oprostili su se od ABA lige "sa stilom"...Jednu trojku i jednu dvojku postigli su igrači trenera Željka Lukajića za 14 minuta igre u drugom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.