Obamejang? Arteta priča jedno, ostali veruju u drugo

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 12:39

Obamejang? Arteta priča jedno, ostali veruju u drugo

Trener Arsenala pozitivan oko potpisivanja ugovora sa Obamejangom.

Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je da je "prilično pozitivan" oko potpisivanja novog ugovora sa napadačem Pjerom Emerikom Obamejangom.

Obamejangov ugovor ističe u junu 2021. godine, a Arteta je rekao da klub mora da pokaže 30-godišnjem fudbaleru iz Gabona zbog čega bi trebalo da ostane.

"Mora da oseća da ga vrednujemo, mora da oseća da pripada nama i da ga želimo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Arteta, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Obamejang je nedavno rekao da je odluka o tome da li će potpisati novi ugovor sa Arsenalom možda i najvažnija odluka u njegovoj karijeri.

On je u decembru 2018. godine iz Borusije iz Dortmunda prešao u Arsenal, za koji je do sada odigrao 97 utakmica i postigao 61 gol.

"Ja sam izuzetno srećan zbog toga kako je igrao i njegovim ponašanjem. Imam dobar odnos sa njim i možemo da razgovaramo o mnogim stvarima u četiri oka. Koliko znam, mislim da je vrlo srećan u klubu", naveo je trener londonskog kluba.

Obamejang je rekao da nije dobio ponudu od kluba i da se nalazi na prekretnici.

Pre nego što je Premijer liga prekinuta u martu zbog pandemije koronavirusa, Arteta je rekao da želi da zadrži Obamejanga po svaku cenu i da uprava kluba mora da razgovara sa svojim kapitenom o novom ugovoru pre završetka sezone.

Za njega su zainteresovani Barselona i Inter.

Premijer liga se nastavlja u sredu, a devetoplasirani Arsenal igra na gostujućem terenu protiv Mančester sitija, koji je drugi na tabeli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.