OVOME SE BAŠ NIKO NIJE NADAO: Stanojević dovodi u Konju ljubimca Grobara

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 12:43

OVOME SE BAŠ NIKO NIJE NADAO: Stanojević dovodi u Konju ljubimca Grobara

Iznenadni transfer

Nije dobro počeo Aleksandar Stanojević svoju misiju u turskoj Konji. Najpre eliminacija iz Kupa, a zatim dva poraza u šampionatu i to bez postignutog gola. Nema dileme, ekipi su potrebna pojačanja.

Prva meta Stanojevića je bivši kapiten Partizana Saša Zdjelar. Iako se pisalo da će napustiti CSKA i pojačati Bešiktaš, Zdjelar će ipak u Tursku, ali put Konje.

Amir Hadziahmetovic'i Beşiktaş'a gönderen Konyaspor, Sırp >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in Partizan’da beraber çalıştığı Sasa Zdjelar'ı transfer etmek istiyor. pic.twitter.com/KpiJHN5iXY

— Fotospor (@EfsaneFotospor) February 2, 2023

Zbog toga je Konjaspor napravila transfer Amira Hadžiahmetovića, kako bi se stvorilo mesto za Srbina iz ruskog kluba. Turci saznaju da je Zdjelar već zatražio od CSKA dozvolu za preseljenje kod Stanojevića i da je letos ugovorom bilo predviđeno obeštećenje od 500.000 evra.

CSKA je, na drugoj strani, reagovao kod priča da bi njihov igrač mogao da pojača Bešiktaš, kratkim saopštenjem da od toga nema ništa i da iskusni srpski vezni igrač nema nameru da napušta njihovu ekipu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.