OVO SE NIJE EMITOVALO: Ljoris nakon pobede GAĐAO Engleze (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 00:33

OVO SE NIJE EMITOVALO: Ljoris nakon pobede GAĐAO Engleze (VIDEO)

Šta mu je to trebalo...

Aktuelni šampion sveta, reprezentacija Francuske, uspeo je da se plasira u polufinale Mundijala u Kataru. Trikolori su pobedili Engleze u četvrtfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva. Ipak incident je obeležio trenutke nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

"Jure" prvaci sveta ka novom finalu i novoj tituli, a ponašanje golmana selekcije Francuske posle kraja utakmice bilo je sramotno.

Ugo Loris je posle sudijskog zvižduka i kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča uzeo loptu i bacio je ka tribini gde su se nalazili navijači Engleske.

Da li je to namerno uradio ili u trenutku sreće i afekta, ne znamo, ali svakako ružno ponašanje kapitena selekcije Francuske.

Ljoris bacio loptu na tribinu na kojoj su bili engleski navijači nakon pobede pic.twitter.com/Bl2XVwGCKA

— Sportcomm (@Sportcomm2) December 10, 2022

Podsetimo, Francuska će u polufinalu igrati protiv Maroka, koji je ranije tokom današnjeg dana bio uspešniji od Portugala.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.