OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Tumbakovića na klupi Srbije menja STRANAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 16:52

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Tumbakovića na klupi Srbije menja STRANAC!

Napravljen spisak kandidata,

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije napravili su spisak od četiri moguća naslednika Ljubiše Tumbakovića na mestu selektora Srbije

Na spisku su trener Al Ahlija Vladan Milojević, trener Redinga Veljko Paunović, trener Bolonje Siniša Mihajlović ili neki inostrani stručnjak sa ozbiljnom karijerom, saznaje Informer.

- Danas ćemo početi da pregovaramo sa kandidatima. Milojeviću ugovor ističe na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leto sledeće godine, radi u najmanje atraktivnoj ligi i najveći motiv da ostane u tom klubu je novac. Njega bismo mogli da angažujemo samo ako bismo platili obeštećenje Arapima. S druge strane, Paunović želi da se dokazuje u Engleskoj, dok je Mihajlović vezan za Italiju. Stranac bi bio fantastično rešenje samo ako bi to bio neki toliko atraktivan stručnjak da javnost svu pažnju usmeri na njega i zaboravi na ostale probleme FSS - kaže izvor Informera.

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide ga sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.

Ono što je sigurno jeste da je Ljubiša Tumbaković već sada bivši selektor.

- Tumbaković neće ostati selektor. Na sednici Izvršnog odboru od 13 članova njih 12 je jasno izrazilo želju da on ode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.