OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Poketino dolazi na Marakanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Poketino dolazi na Marakanu

Dobio otkaz u Totenhemu.

Maurisio Poketino posle (ne)očekivanog otkaza u Totenhemu, nalazi se veoma blizu vruće klupe Bajerna iz Minhena koja je takođe upražnjena posle odlaska Nika Kovača kome su se Bavarci takođe zahvalili na saradnji. Ako argentinski stručnjak preuzme šampiona Nemačke mogao bi brže nego što je bilo ko očekivao da dođe ponovo u Beograd.

Samo tri nedelje nakon što je gostovao sa Totenhemom na stadionu "Rajko Mitić" Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi ponovo mogao da bude gost Beograda i to predvodeći bavarski tim takođe u meču Lige šampiona. Bajern gostuje Crvenoj zvezdi u utorak 26. novembra.

Mauricio Pochettino is being considered by Bayern Munich to take over as permanent manager at the Allianz Arena, according to Sky in Germany.

— Sky Sports News (@SkySportsNews) November 21, 2019

Poketino je dobio otkaz u Totenhemu pre dva dana, a kako javlja nemački "Skaj sports" nalazi se u završnim pregovorima da preuzme prvaka Nemačke koji je u potrazi za trenerom posle otkaza Niku Kovaču.

Argentinski stručnak je sa Totenhemom ostvario dve pobede nad srpskim prvakom u grupi "B" Lige šampiona, pošto je u Londonu slavio 5:0, a u Beogradu 6. novembra bilo je 4:0.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda navijačica Lacija Ana Falki.

Buonanotte ai sognatori... #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 26. Окт 2019. у 3:36 PDT

Che dire.... finalmente la mia Lazio mi da grandi soddisfazioni!!!! Due di seguito... #sempreforzalazio #nonmollaremai #sslazio @official_sslazio #imieiattimi #annafalchi #lazio

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 30. Окт 2019. у 2:53 PDT

Cucù? Chi si cela dietro lo specchio? Sono io, ma se volete scoprire qualcosa in più di me, sintonizzatevi su @raiunofficiall a I SOLITI IGNOTI con il mitico @giovanna_e_amadeus #isolitiignoti #amadeus #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 5. Окт 2019. у 11:41 PDT

W il rosso @ferrari @charles_leclerc #formula1 #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 8. Сеп 2019. у 10:55 PDT

Finalmente si va a nanna, buonanotte ai sognatori...#imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 13. Мај 2019. у 1:16 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.