OVO NIKAKO NE ŽELIMO DA ČUJEMO: Poznati stručnjak smatra da Novak neće igrati na Olimpijskim igrama – evo i zašto!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2021, 19:21

OVO NIKAKO NE ŽELIMO DA ČUJEMO: Poznati stručnjak smatra da Novak neće igrati na Olimpijskim igrama – evo i zašto!

Učešće na predstojećim Olimpijskim igrama već su otkazali brojni teniseri. Tim povodom oglasio se Aleks Koreča, teniski stručnjak koji je komentarisao je i eventualno učešće najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića na Igrama u Tokiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Aleks ističe da nije siguran da li će srpski as igrati na OI, i da ukoliko se to dogodi, ne bi […]
The post OVO NIKAKO NE ŽELIMO DA ČUJEMO: Poznati stručnjak smatra da Novak neće igrati na Olimpijskim igrama – evo i zašto! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

„Novak svestan rizika zbog OI, nisam siguran da će igrati“

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021

Nekadašnji španski teniser Aleks Koreča sumnja da će Novak Đoković nastupati na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto bi to predstavljalo veliki napor za njega i uticalo na ostatak sezone.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.