OVO NIJE SMEO DA URADI: Ronalda hoće da PROTERAJU iz Saudijske Arabije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 13:21

OVO NIJE SMEO DA URADI: Ronalda hoće da PROTERAJU iz Saudijske Arabije (VIDEO)

Portugalac zapao u velike probleme.

Ko zna da li bi Kristijano Ronaldo prihvato silne milione i došao u Al Nasr da je znao da šta će ga sve dočekati u Saudijskoj Arabiji. Očekivao je titulu, dominaciju na terenu i ovacije na terenu. Međutim, ništa od toga. Da nevolja bude još veća stigli su i veliki problemi...

Porazom od Al Hilala Ronaldov Al Ansr je znatno umanjio šanse za titulu, a Portugalac je na ovom meču ponovo pokazao lošu stranu svog karaktera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nekada najbolji igrač sveta je u 57. minutu izazvao gnev publike nakon jednog grubog prekršaja, a engleski sudija Majkl Oliver mu je pokazao samo žuti karton. Tokom meča je vređao fudbalere protivničkog tima, ali nije štedeo ni saigrače, zbog čega mu je po završetku utakmice publika zviždala i skandirala „Mesi, Mesi“.

🚨🇸🇦| Cristiano Ronaldo gets a yellow card after taking an Al Hilal player down with a headlock 👀

pic.twitter.com/HIMfCZHYQ3

— CentreGoals. (@centregoals) April 18, 2023

Vrhunac je bio kad se vidno iznervirani Portugalac uhvatio za međunožje. Ovaj gest izazvao je salvu reakcija u Saudijskoj Arabiji. Neki čak spominju i proterivanje iz zemlje.

Ronaldo's reaction in today's game when the opponent's fans were chanting Messi's name 😂pic.twitter.com/5GNOQREnCA

— Jan (@FutbolJan10) April 18, 2023

Čak je advokatica Nuf Bin Ahmed najavila krivičnu prijavu protiv Portugalca.

- Ne pratim sport, ali čak i da je dobacivanje Al Hilalovih navijača isprovociralo Ronalda, on nije znao kako da odgovori na to. Njegovo ponašanje je bio zločin. Nepristojan čin u javnosti, koji se vodi kao krivično delo za koje slede hapšenje i deportacija ukoliko je počinilac stranac. U vezi sa tim podnećemo peticiju nadležnom ministarstvu za kontrolu javnog reda i mira- napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.