OVO MU BAŠ NIJE TREBALO: Ronaldo konačno ZAIGRAO za Mančester, pa RAZBESNEO navijače

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 13:40

OVO MU BAŠ NIJE TREBALO: Ronaldo konačno ZAIGRAO za Mančester, pa RAZBESNEO navijače

Mnogi su bili šokirani.

Budućnost Kristijana Ronalda u Mančester Junajtedu i dalje je neizvesna, nakon što je otkriveno da je na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Rajo Valjekana napustio Old Traford.

Ronaldo je odigrao prvih 45 minuta, a meč, koji je Junajtedu bio generalna proba uoči starta Premijer lige, završen je rezultatom 1:1. Gol za engleski tim postigao je Amad Dialo, koji je upravo zamenio Ronalda.

Mediji su nedeljama prenosili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će Portugalac napustiti "Crvene đavole", ali do toga još uvek nije došlo. Svi sa nestrpljenem čekaju rasplet, ali posle poteza koji je mnoge šokirao deluje da je sve dalje od ostanka u Mančester junajtedu. Erik Ten Hag je na poluvremenu izveo iz igre Portugalca, a on je zbog toga besno otišao u svlačionicu, pa pravo kući i to pre kraja meča!

Not even waited for the final whistle 😮‍💨 pic.twitter.com/jraOWdoPd5

— Gaz (@CantonaManc) July 31, 2022

Kada su ga navijači Mančester junajteda videli na parkingu, nisu mogli da veruju svojim očima! Mnogi su bili razočarani što se odlučio na taj potez, a srećnici su uspeli da se slikaju, a neki samo telefonima da zabeleže sliku Portugalca kako odlazi.

Mančester Junajted će 7. avgusta u prvom kolu nove sezone u Premijer ligi dočekati Brajton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.