Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE ZA ZATVOR: Pogledajte krvnički start na Ljubomira Fejsu (FOTO)

Ljubomir Fejsa će, verovatno odustvovati sa terena nekoliko nedelja, pošto je na meču lige šampiona između Benfike i Dinama iz Kijeva teže povređen.

Vezistu Benfike brutalno je povredio igrač kijevskog Dinama Sergej Ribaljka.
LŠ: Arsenalov povratak iz mrtvih, Siti pregazio Barselonu (VIDEO)
Fejsa je zamenjen pola sata pre kraja meča u Lisabonu, a očekuje se da pauzira duže vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << U svakom slučaju verovatno će propustiti gostovanje Srbije Velsu 11. novembra.
Osim Fejse, povredio se i Duško Tošić, koji je zamenjen već u 24. minutu remija sa Napolijem.
Fejsa sai lesionado após sofrer uma entrada dura. #SLBFCDK pic.twitter.com/BQw76iEmsj
— B24 (@B24pt) November 1, 2016

The post OVO JE ZA ZATVOR: Pogledajte krvnički start na Ljubomira Fejsu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Fejsa neizvestan za derbi s Portom

Izvor: B92, 02.Nov.2016

Još nije poznata težina povrede Ljubomira Fejse, a u Benfiki sumnjaju da će biti spreman za derbi sa Portom predstojećeg vikenda...Fejsa je doživeo nezgodnu povredu skočnog zgloba kada mu je pola sata pre kraja meča sa Dinamom iz Kijeva u utorak uveče đonom uklizao u nogu Sergej Ribljanka...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.