OVO JE ZA NAS ŠKOLOVANJE NA HARVARDU: Lazetić se oglasio nako poraza od Frajburga

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 22:51

"OVO JE ZA NAS ŠKOLOVANJE NA HARVARDU": Lazetić se oglasio nako poraza od Frajburga

Bolan preokret Nemaca...

Ekipa TSC je na svom terenu poražen od Frajburga sa 3:1, u meču trećeg kola Grupe A Lige Evropa. Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je posle poraza od Frajburga da je i pored poraza njegova ekipa bila dobro organizovana na večerašnjem meču.

- Bili smo dobro organizovani, i pored malo sreće koju smo imali u određenim momentima. Frajburg nije ekipa koja je dobra u organizaciji napada, ali su izuzetni iz prekida. Protiv takve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe ne sme da se igra rukom u šesnaestrecu, da se prave faulovi u zoni šuta. Ne mogu da kažem da smo pali u drugom poluvremenu, ali kad okrenu rezultat teško je da se vratiš - rekao je Lazetić i dodao:

- Čestitam mojim momcima i čestitam Frajburgu na pobedi. Bili smo kompaktni, dobro izlazili, pritiskali, dobri na drugoj lopti... Falilo je napadanje dubine.

Lazetić je rekao i da će "posle analize videti šta je moglo bolje" na ovom meču.

On je izjavio i da je za TSC igranje u Ligi Evropa protiv Frajburga, Vest Hema i Olimpijakosa "školovanje na Harvardu" za njegov tim.

U narednom kolu, TSC će gostovati Frajburgu.

- Želim da odigramo bolje u Nemačkoj, da budemo bolji na prekidu. Zadovoljan sam progersijom ekipe - rekao je Lazetić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.