OVO JE BILA MOJA POSLEDNJA UTAKMICA: Ovako utučenog Trinkijerija niste nikad videli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 08:44

OVO JE BILA MOJA POSLEDNJA UTAKMICA: Ovako utučenog Trinkijerija niste nikad videli (FOTO)

Kraj.

Evroligaš Bajern neće igrati u finalu šampionata Nemačke. Čak šta više Bavarci su u polufinalnoj seriji počišćeni od Ulma sa 3:0. Trener tim iz Minhena Andrea Trinkijeri saopštio je posle neuspešne sezone da diže sidro odlazi.

- Mislim da je ovo moja poslednja utakmica u Bajernu – rekao je vidno utučeni Trinkijeri odmah posle neuspeha u seriji sa Ulmom.

Official: Bayern Munich and coach Andrea Trinchieri parted ways after three >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << years. pic.twitter.com/CF9U8jUgCl

— vasiliki_karamouza (@karamouza_vas) June 2, 2023

Trinkijeri je pre tri godine izašao iz ugovora sa Partizanom kako bi seo na klupu evroligaša Bajerna. Ipak, saradnja dve strane sigurno nije dala očekivane rezultate, pošto su Bavarci u prethodne tri sezone osvojili samo dva Kupa Nemačke, mada treba biti pošten i reći kako je harizmatični Italijan postao prvi trener koji je neki nemački klub odveo do plej-ofa Evrolige (2021. i 2022. godina).

Iako se zvanična potvrda čeka, svi relevantni košarkaški izvori u Evropi već su izvestili da će novi trener Bajerna postati trofejni španski strateg i nekadašnji dugogodišnji trener Reala Pablo Laso.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.