OVACIJE ZA BORIŠU: Simanić bodri Zvezdu u Areni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 19:21

OVACIJE ZA BORIŠU: Simanić bodri Zvezdu u Areni (VIDEO)

Nosio crveno-beli dres sedam godina.

Srpski košarkaški reprezentativac Boriša Simanić prisustvuje večerašnjem meču prvog kola Evrolige između Crvene zvezde i Asvela, koji se igra od 19 sati u Beogradu.

Simanić je po ulasku u "Štark arenu" dočekan ovacijama sa tribina. Njega je dočekao i srdačno ga je pozdravio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović. Košarkaše Crvene zvezde bodre i fudbaleri "crveno-belih", koji su takođe dočekani ovacijama navijača. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Simanić (25) je član Saragose, a bio je član Crvene zvezde od 2014. do 2021.

pic.twitter.com/eHDdeSbwlJ

— OvoOno (@OvoOnoX) October 5, 2023

On je dve sezone proveo na pozajmici u FMP Železniku. Simanić je član Saragose od 2022, a pre toga je jednu sezonu igrao za Megu. Njemu je odstranjen bubreg posle povrede na Svetskom prvenstvu u Manili. Simanić je povređen 30. avgusta tokom utakmice protiv Južnog Sudana u trećem kolu Mundobasketa, kada ga je pod košem, laktom u predelu bubrega, udario Nuni Omot.

Omot se izvinio i rekao da nije nameravao da povredi Simanića. Srpski reprezentativac je odmah posle utakmice podvrgnut operaciji, ali je posle komplikacija u postoperativnom toku morao na još jednu operaciju tokom koje mu je odstranjen bubreg. Srbija je na SP osvojila srebrnu medalju, pošto je u finalu poražena od Nemačke rezultatom 83:77.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.