OTVORENA RANA I FRAKTURA NAS OSTAVILI BEZ SJAJNOG MEČA: Gastelum posle ovoga ne može u oktagon (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 17:13

OTVORENA RANA I FRAKTURA NAS OSTAVILI BEZ SJAJNOG MEČA: Gastelum posle ovoga ne može u oktagon (VIDEO)

Zaista šteta.

UFC Fight Night 227, priredba na kojoj će revanš i borbu za pojas ženske muva kategorije odraditi prvakinja Aleksa Graso i dugogodišnja bivša vladarka kategorije Valentina Ševčenko, ostala je bez druge najznačajnije borbe večeri. U njoj je trebalo da se nađe odličan velteraški okršaj između Šavkata Rahmonova i Kelvina Gasteluma, no Gastelum je otpao iz borbe zbog povrede.

Naime, prema dostupnim informacijama, Gastelum je povredu doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sparingu kada ga je njegov partner pogodio laktom i došlo je do otvorene rane i frakture nekoliko kostiju, pa neće moći nastupiti 16. septembra u Las Vegasu.

- Dobio sam lakat i došlo je do frakture - izjavio je Gastelum.

Ova povreda uzrokovala je prolongiranje Gastelumovog povratka u velter kategoriju nakon što je, barem zasad, odradio poslednji meč u srednjoj kategoriji protiv Krisa Kertisa na UFC-u 287 u aprilu ove godine, a slavio je jednoglasnom sudijskom odlukom i prekinuo niz od dva poraza koja su mu prethodno naneli Džared Kanonije i Robert Vitaker.

Breaking news 🚨

Unfortunately I received an injury and my fight with Shavkat Rakhmonov off/delayed

Full video on my YouTube channel. pic.twitter.com/NXxvHjU54U

— #OnAmission4Gold (@KelvinGastelum) August 1, 2023

S druge strane, Rahmonov je poslednji put nastupio na UFC-u 285 u martu ove godine kada je slavio protiv Džefa Nila u trećoj rundi. Protiv Gasteluma nameravao je produžiti svoj niz neporaženosti jer u karijeri ima 17 profesionalnih borbi i isto toliko pobeda, ali čini se da će morati pričekati da bi nastavio niz.

Što se tiče zamene za protivnika, još uvek nema informacije o tome ko bi mogao da uskoči umesto Gasteluma, ali u komentarima objave iskazana je želja da se sada ugovori borba Rahmonova i Belala Muhamada, ali to verovatno neće biti moguće u ovom trenutku, to jest za ovu priredbu, jedino ako Muhamad ne pristane da uskoči u poslednjem trenutku, no to tek treba da se vidi.

U svakom slučaju, šteta što smo ostali bez ovog meča, ali ne sumnjamo da će UFC da ponudi adekvatnu zamenu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ilari Blazi, bivša supruga Frančeska Totija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teška povreda UFC borca: Zbog fraktura kostiju lica morao da otkaže dogovorenu borbu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Avg.2023, 10:34

Takođe, još uvek nije poznato da li će neko uskočiti umesto Gasteluma, i prihvatiti da bude zamena u dogovorenoj borbi Poznati MMA borac i član UFC promocije Kevin Gastelum, bio je primoran da zbog povrede otkaže zakazanu borbu protiv Šavkata Rahmonova. Borba pomenute dvojice bila je zakazana...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.