OTPUTOVALI SU U NEMAČKU: Ovo je spisak igrača koje je Milojević poveo, ima iznenađenja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTPUTOVALI SU U NEMAČKU: Ovo je spisak igrača koje je Milojević poveo, ima iznenađenja (FOTO)

Crveno-beli igraće protiv Kelna u 2. kolu LE (19).

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde otputovali su u Nemačku, gde u četvrtak od 19 časova igraju protiv Kelna u drugom kolu grupne faze Lige Evrope.

SPORTSKI DIREKTOR ZVEZDE OTKRIO: Pregovaramo sa strancima! (FOTO)

ZVEZDINA LEGENDA HVALI MILOJEVIĆEV TIM: Pišemo NOVU istoriju! (FOTO)

Trener Vladan Milojević na put je poveo 20 fudbalera, a na spisku nema povređenog defanzivca Vujadina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Savića, kao ni Brazilca Rikardinja.

Među putnicima je golman Milan Borjan, što je iznenađenje, jer je poznato da je imao problema sa povredom prsta, kao i levi bek Milan Rodić, koji je zbog povrede zamenjen na utakmici protiv Vojvodine, ali se po svemu sudeći oporavio i biće spreman za Keln.

U konkurenciji za utakmicu sa "jarčevima" nalaze se: Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Marko Gobeljić, Srđan Babić, Milan Rodić, Dušan Anđelković, Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Ričmond Boaći, Aleksandar Pešić.

GARDA: Atmosfera među igračima Zvezde je ODLIČNA, a to pokazuje i ova VRHUNSKA slika (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.