OTKRIVENO ZAŠTO JOVIĆ NE IGRA U REALU: On je kao duh, niko ga ne primećuje u svlačionici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

OTKRIVENO ZAŠTO JOVIĆ NE IGRA U REALU: On je kao duh, niko ga ne primećuje u svlačionici

Direktna analiza.

Luka Jović nije kročio na teren mesec i po dana, a trener Real Madrida Karlo Anćeloti očigledno ne računa ozbiljno na reprezentativca Srbije.

Najbolji dokaz je taj što Jović nije dobio šansu od prvog minuta ni u “El klasiku” u odsustvu Karima Benzeme, niti tokom duela sa Barselonom u kojem je Real doživeo brodolom na svom terenu (0:4).

Novinari španske Marke bavili su se analizom zbog čega Anćeloti ne koristi Jovića, kao ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Edena Azara i Gereta Bejla, još zvučnija imena u svetu fudbala.

- Kažu da u svlačionici ni ne primete kad Jović dođe ili kad ode. On je kao duh -navodi se u analizi.

Jović će na leto gotovo izvesno promeniti sredinu.

- Anćeloti je odustao od Srbina zbog njegovog hladnog stava tokom treninga i ograničenog doprinosa u određenim trenucima. Njegova svakodnevna lenjost je dovela do toga da Marijano Dijaz dobije šansu u “El kasiku “– piše u tekstu Marke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.