OTKRILA BOLNU ISTINU IZ KREVETA: Tamarin muž je čuveni fudbaler, ali ona više nema želju za akciju s njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 14:39

OTKRILA BOLNU ISTINU IZ KREVETA: Tamarin muž je čuveni fudbaler, ali ona više nema želju za akciju s njim

Nije to to.

Tamara Goro je atraktivna supruga bivšeg fudbalera Reala Ezekijela Garaja, a postala je popularna zbog svojih fotografija na društvenim mrežama.

U nekoliko navrata se slikala gola i slike delila s fanovima, a njen suprug, koji je odnedavno slobodan igrač nakon što je napustio Valensiju, nema ništa protiv toga.

A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro)

Nedavno je Tamara dala intervju za španske medije u kojem je govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njihovom odnosu. Dotakla se i spavaće sobe.

A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro)

Posustao je Atletiko, dozvolio da mu Real i Barselona priđu na pet bodova razlike, pa će današnji (16.15) madridski derbi biti izuzetno važan i zanimljiv. Kvota na Aletiko je 2,75, na Real 2,80, a na iks 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Real.

- Ako me pitate imam li isti seksualni apetit kao pre, moj odgovor je - ne. Ne znam je li to sve zbog nedostatka vremena ili nedostatka želje, ali istina je... Ne znam. Volim svog muža, ali to je tako - priznala je Tamara pa dodala:

- Ne želim kao pre seks sa svojim suprugom svaki dan. Iscrpljena sam. Mislim da će se mnogi ljudi poistovetiti sa mnom - požalila se Tamara Goro.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.