OSVOJIO JE SVE: Levandovski rekao ko zaslužuje Zlatnu loptu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 22:22

OSVOJIO JE SVE: Levandovski rekao ko zaslužuje Zlatnu loptu!

Zbog koronavirusa nagrada prvi put u istoriji neće biti dodeljena.

Poljski fudbaler Robert Levandovski imao je nezaboravnu sezonu iza sebe. On je sa minhenskim Bajernom osvojio triplu krunu (Liga šampiona, Bundesliga, Kup Nemačke), a ostvario je i fenomenalan golgeterski učinak. Naime, iskusni napadač je na 47 utakmica postigao čak 55 golova.

Mnogi smatraju da je zahvaljujući ovim partijama bio glavni kandidat za "Zlatnu loptu" ove godine. Ipak, ona se zbog čitave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacije sa koronavirusom neće dodeliti prvi put u istoriji.

Međutim, Levandovski je imao svog favorita, Poljak je odgovrio na pitanje kome bi on dodelio prestižnu nagradu.

- Kome bih dao Zlatnu loptu ove godine? Sebi. Osvojili smo sve što se moglo osvojiti i bio sam najbolji stjelac u svakom takmičenju. Svaki drugi igrač bi dobio tu nagradu da je u mojoj poziciji - rekao je Robert Levandovski.

Lewandowski thinks he would've deserved the Ballon d'Or this year 🗣️ pic.twitter.com/BUk4TtItiC

— B/R Football (@brfootball) August 29, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.