OSVEŽAVANJE TIMA Mladenović i Kahriman među orlovima za meč sa Česima

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVEŽAVANJE TIMA Mladenović i Kahriman među "orlovima" za meč sa Česima

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić odabrao je igrače na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Češke, koja se igra 13. novembra u Ostravi od 20.30.

Na Ćurčićevom spisku nalaze se dva povratnika, golman Damir Kahriman i levi bek BATE Borisova, Filip Mladenović.

Pozvani su sledeći igrači:

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi, Haifa), Marko Dmitrović (Alkorson, Španija), Damir Kahriman (C. zvezda)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Odbrana: Branislav Ivanović (Čelzi), Nenad Tomović (Fiorentina), Marko Petković (C. zvezda), Stefan Mitrović (Gent), Duško Tošić (Bešiktaš), Uroš Spajić (Tuluz), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Filip Mladenović (Bate Borisov)

Vezni red: Nemanja Matić (Čelzi), Radosav Petrović (Dinamo, Kijev), Luka Milivojević (Olimpijakos), Nemanja Gudelj (Ajaks), Adem Ljajić (Inter), Zoran Tošić (CSKA, Moskva), Dušan Tadić (Sauthemton), Filip Kostić (Štutgart), Aleksandar Kataji (C. zvezda)

Napadači: Lazar Marković (Fenerbakče), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Petar Škuletić (Lokomotiva, Moskva)

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za ponedeljak u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Do polaska na put u sredu državni tim će trenirati u pomenutom centru "kuće fudbala".

Utakmicom protiv Češke reprezentacija Srbije završiće ovogodišnje učešće na međunarodnoj sceni. "Orlovi" su do sada, u 2015. godini, odigrali ukupno sedam utakmica. Srbija je zabeležila tri pobede i četiri poraza. Savladala je Azerbejdžan (4:1), Jermeniju (2:0) i Albaniju (2:0), a izgubila dva puta od Portugalije (2:1, 2:1), Danske (2:0) i Francuske (2:1).

Ovo će biti treći prijateljski meč Srbije u 2015. godini. Pet utakmica odigrala je u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ćurčić o meču sa Česima: Pokušaćemo da zadržimo hemiju koja nas krasi

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je cilj tima u prijateljskom meču protiv Češke da nastavi sa radom i unapređenjem nastupa sa poslednja dva okupljanja..."Ovo je poslednja utakmica u ovoj godini i cilj nam je da nastavimo sa radom koji smo sproveli i da pokušamo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.