OSTAVKA? To od Baraka nećemo dočekati! Nikada ne odustajem poručuje Izraelac

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 01:18

OSTAVKA? To od Baraka nećemo dočekati! "Nikada ne odustajem" poručuje Izraelac

Zvezda je izgubila šansu za prolazak dalje.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Jang Bojsa sa 2:0 u 5. kolu grupe G Lige šampiona i tako su izgubili sve šanse za plasman makar u Ligu Evrope na proleće i to kolo pre kraja takmičenja. Navijači smatraju da je krivac za to novi trener Barak Bahar, jer svi "njegovi" igrače koji su došli od kada je on tu nisu ništa uradili. Ipak, ostavku očigledno Izraelac sam neće dati.

Barak Bahar, trener crveno-belih, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča je rekao da je njegova ekipa mogla biti mnogo bolja.

- Mislim da smo počeli veoma dobro, imali smo šanse takve da posle šest minuta vodimo sa tri gola. Ali, posle promašaja, primili smo dva gola, onda smo imali još više šansi, ali smo sve promašili. To bi bila priča ove utakmice.

Ovo je veliki neuspeh za Zvezdu.

- Svi smo pogrešili, krivica je svačija, završili smo poslednji i to je greška. Želim da izvučem dobre stvari iz ove igre, igrali smo sve utakmice i verovali smo do kraja. Morali smo da se pomučimo da damo gol, trebalo nam je sreće. Ponosni smo zbog toga što su igrači dali mnogo, a moramo i da gledamo ono što nas očekuje u budućnosti.

Upitan je i o tome da li razmišlja o ostavci.

- Nikada ne odustajem, verujem u tim, verujem u igrače i daću sve od sebe da nastavim.

Odbrana crveno-belih igra dosta slabo, o čemu govore i primljeni golovi, a Izraelac je kritikovao svoje pulene

- Mislim da smo igrali dobro, primili smo glupe golove, to je fudbal, imali smo bolje šanse ali nismo postigli golove. Ne mogu da odem na teren i postignem gol, desi se da promaše. Pomenuću opet, imali smo ogromne šanse, to su stopostotne šanse, tih šest, sedam puta, bilo bi drugačije, odradili smo dobro sve do poslednjih akcija, ali nismo postigli gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.