OSTAJE U BOLONJI: Heket još dve godine u Virtusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 16:02

OSTAJE U BOLONJI: Heket još dve godine u Virtusu

Ne menja klupske boje.

Danijel Haket igraće još najmanje dve sezone u Virtusu, jer sa klubom iz Bolonje potpisao novi ugovor do 2026. godine.

Heket je u Virtus stigao u leto 2022. godine nakon što je sedam sezona proveo izvan Italije. Za to vreme igrao je za Olimpijakos, Bamberg i CSKA iz Moskve.

- Srećan sam i ponosan što ću nositi boje Virtusa u naredne dve sezone i što ću nastaviti da se borim sa svojim saigračima i našim navijačima - poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Heket.

🚨 OFFICIAL ANNOUNCEMENT 🚨

𝑫𝑨𝑵𝑰𝑬𝑳 𝟐𝟎𝟐𝟔 🤍🖤

“Felice ed orgoglioso di continuare a vestire i colori della Virtus per altre due stagioni e continuare a lottare insieme ai miei compagni e a tutti i nostri tifosi.”#AmarsiAncora #DH2026 pic.twitter.com/Z9rytZ4yVk

— Virtus Segafredo Bologna (@VirtusSegafredo) January 23, 2024

U duelu Virtusa i Monaka, sredinom oktobra prošle godine, Heket je postao najbolji strelac u Evroligi među italijanskim košarkašima pretekavši Luiđija Datomea.

Heket ove sezone prosečno za Virtus u Evroligi postiže 9.1 poen po meču, uz 3.3 skoka, četiri aistencija uz prosečan indeks korisnosti 12.2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.