Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAJE SAMA: Superligu niko neće da sponzoriše

Stanje u srpskom fudbalu je toliko teško da će i najelitnije takmičenje u našoj zemlji ostati bez sponzora.

Na sednici izvršnog odbora Zajednice Superlige Srbije, koji je zasedao uoči nastavka sezone. Predstavnici svih 16 klubova koji učestvuju u Superligi složili su se da se samo loše stvari uzimaju u obzir, a one lepe retko ističu i da to stvara ne baš dobro sliku o takmičenju.
Predsednik Zajednice Superlige Srbije, Zoran Šćepanović, povodom toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rekao je sledeće:
– Mi tražimo modele kako da pomognemo sami sebi. Probaćemo da se opslonimo na novi Zakon o sportu, da pronađemo neke olakšice, probaćemo i kroz komisije u FSS, rekao je Šćepanović i odna izneo frapantan podatak kao odgovor na to zašto Superliga i dalje nema generalnog sponzora:
– Ja to sebi najviše i zameram i kao moralan čovek stavio sam svoj mandat na raspologanje članovima Izvršnog odbora. Oni su to odbili, smatrajući da nisam ja krivac, već da je takvo opšte stanje u zemlji, u privrednim subjektima, kao i da se vodi negativna kampanja koja takođe utiče na to. Mi smo na više od 200 adresa privrednih subjekata i nismo ni od jednog dobili pozitivan odgovor, jasan je Šćepanović.
Jedina stvar za koju Šćepanvić ističe da je dobra to je plej-of:
Uveren je da će veći broj “jačih” utakmica pomoći igračima da stasavaju, a ujedno biti i “okidač” za publiku da dolazi u većem broju na stadione.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Superligaši podržali predsednika Šćepanovića

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016

Izvršni odbor Zajednice fudbalskih klubova Superlige Srbije pružio je danas podršku predsedniku te organizacije Zoranu Šćepanoviću, saopšteno je na sajtu takmičenja...Zoran Šćepanović je članovima Izvršnog odbora ponudio svoj mandat na raspolaganje, ali to telo nije želeo da diskutuje na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.