Superligaši podržali predsednika Šćepanovića

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superligaši podržali predsednika Šćepanovića

Izvršni odbor Zajednice fudbalskih klubova Superlige Srbije pružio je danas podršku predsedniku te organizacije Zoranu Šćepanoviću, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Zoran Šćepanović je članovima Izvršnog odbora ponudio svoj mandat na raspolaganje, ali to telo nije želeo da diskutuje na tu temu.

Na sednici su klubovi su iskazali jedinstvo u ostvarenju zajedničkih ciljeva za unapređenje fudbalskog sporta, kao i po pitanjima poreskog tretmana sportskih organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i stvaranja povoljnijeg ambijenta za ulaganja u fudbal.

Klubovi su istakli veoma nepovoljnu finansijsku situaciju, a pojedini su izrazili zabrinutost za njihov dalji opstanak i završetak takmičarske sezone.

Na sednici je bilo prisutno 12 predstavnika klubova, a izostali su predstavnici Crvene zvezde, Čukaričkog, Jagodine i Borca.

Takođe, razmatrani su i usvojeni izveštaji direktora lige i komesara za bezbednost za protekli deo takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.