”OSTAJE JEDAN CILJ”: Đorđevićeva se oglasila nakon bilnog poraza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 18:03

”OSTAJE JEDAN CILJ”: Đorđevićeva se oglasila nakon bilnog poraza!

Kraj sna o medalji...

Košarkašice Srbije poražene su od Belgije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Ljubljani rezultatom 93:53. Srpska košarkašica Mina Đorđević sumirala je utiske posle teškog poraza.

- Stvarno mislim da ovo nije stvarna slika i naša najbolja igra i presudno je bilo otvoranje utakmice kda su imale 12:0 i protiv tima kao što je Belgija je to nedopustivo. Probale smo da se vratimo, a onda idu naši promašaji i one su sve pgoodile i rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio nerealan - poručila je Mina Đorđević.

Motivacija?

- Evrobasket je takvo takmičene da nema prostora da žalimo i nismo ispunili cilj borbe za medalju, ali ostaje cilj plasmana na Olimpijske igre, sada sačekamo protivnika i treba da se spremimo za ono što sledi, znamo kvalitet Francuske i Crne Gore i zasluženo su tu i mi moramo da odmorimo glave i psihički spremne da budemo jer ništa nije gotovo i imamo još nadamo se dve utakmice - poručila je srpska reprezentativka.

O Crnoj Gori, rekla je:

- Većina njih su bile moje saigračice i uz njih sam, imaju veliko srce i borbene su, a bile su atusajder i pokazale koliko mogu i nadam se najboljem ishodu ovde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša srpska košarkašica Milica Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.