OSTAJE DO 2018. GODINE: Džikić potpisuje novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAJE DO 2018. GODINE: Džikić potpisuje novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić potpisaće novi dvogodišnji ugovor, što znači da će na klupi crno-belih ostati do leta 2018. godine.

Džikić, koji je preuzeo funkciju od Petra Božića i dobio četiri od pet utakmica, uključujući i duel sa Zvezdom, u potpunosti je opravdao poverenje.

On je karijeru i počeo u Partizanu, kao pomoćnik Duška Vujoševića, a posle toga je radio u Minesoti, dok je kao prvi trener vodio Olimpiju, Krku, Lietuvos Ritas, a bio je i selektor Makedonije.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZVANIČNO - Miroslav Radović pojačao Olimpiju!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016

Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je potom ostavio dubok trag u poljskoj Legiji, od ove zime će nastupati za ljubljansku Olimpiju, zvanično je potvrđeno iz ovog kluba...Tridesetdvogodišnjki ofanzivni vezista o čijem se povratku u Partizan godinama unazad spekulisalo, karijeru nastavlja u Sloveniji,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.