OPTUŽENI FUDBALER PRIZNAO: Spavao sam sa 10.000 žena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 09:20

OPTUŽENI FUDBALER PRIZNAO: Spavao sam sa 10.000 žena! (FOTO)

Često je organizovao zabave.

Fudbaler Mančester sitija Benžamin Mendi, koji je prethodno optužen za seriju silovanja i ozbiljnih seksualnih prestupa, rekao je da je spavao sa 10.000 žena, saopšteno je na suđenju.

Kako prenosi BBC, porotnicima je saopšteno da je francuski fudbaler silovao mladu ženu, a zatim joj rekao:

- U redu je, imao sam seks sa 10.000 žena“

Mendiju se sudi u Česteru, gde je rečeno da je fudbaler Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sitija često imao zabave i društvena okupljanja u svojoj vili u Češiru.

Manchester City's French defender, Benjamin Mendy told the court hearing his rape case, that he has slept with over 10,000 women. pic.twitter.com/gMGCkZT9fA

— Billy (@CrazyDREAMER254) June 30, 2023

Na svojim društvenim okupljanjima imao bi i muške i ženske goste, a Tužilaštvo tvrdi da je u dva navrata iskoristio dve svoje gošće.

Ovaj 28-godišnji sportista optužen je da je u oktobru 2020. napao ženu, staru 24 godine, u svojoj vili vrednoj četiri miliona funti u Češiru.

On je takođe optužen za pokušaj silovanja druge žene, koja je tada imala 29 godina, koja je rekla da je i nju napao u svojoj kući dve godine ranije. Fudbaler negira obe optužbe. Policiji je rekao da je svaki seksualni kontakt bio sporazuman i negira da je bilo prisile.

Suđenje će se nastaviti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.